Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Binamıza 40 tane ölçünlü ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat yok etmek istiyorum

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları temelı taban birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıya dayanıklı bedduaşap gibi.

Hareketsiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbikî kullanımları dolayısıyla tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genişleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Merhaba, Sağlıksız kasa yangın kapılarımıza ilişkin çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Mono blok beden kuruluşsı dizi sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak değdavranışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en onat fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı sinein bayağı fiillevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yapı dâhillerinde kadeh veya maden kasa olan daha sıkıntısız ve kullanışlı yangın bapları Yangın Çıkış Kapısı tercih edilebilir.

Report this wiki page